Marazzi

Marazzi

A Marazzi a kerámia cserépipar legismertebb márkája. Több mint 140 országban van jelen , és általánosan elismerten a minőségi kerámia burkolólapok szinonimája , és a belsőépítészeti és formatervezési szektorban az olasz stílus és a gyártás legjavát szimbolizálja .

A Marazzi-t 1935- ben alapították Sassuoloban , abban a korabeli csúcskategóriás kerámia burkolólapok létrehozásának legfőbb nemzetközi központjává, amely az évtizedek alatt a céggel együtt nőtt.

Valójában Marazzi volt a felelős a kerámia cserépipar főbb technológiai, folyamat- és tervezési újításaiért – amelyek közül néhány a modern kerámia történelmének fontos mérföldköveivé vált -, amelyek a vállalatot és a kerületet a teljes kerámia mércéjévé tették. világ.

Kiapadhatatlan érzéke a kutatás és kísérletezés , a képesség, hogy előre, és reagálni a változások és fejlesztések életmód, építészet és tervezés , valamint a rangsorolási a környezet és a fenntarthatóság. Ezek azok az erős pontok, amelyek lehetővé tették a Marazzi számára, hogy iparának csúcsára emelkedjen Olaszországban és nemzetközi szinten, és folyamatosan megerősítse vezető szerepét.

Ma a Marazzi a New York-i tőzsdén jegyzett világ legnagyobb padlógyártójának, a Mohawk Industries Inc.-nek a része, és elképesztő nemzetközi hírnévnek örvend mind a tervezők, építészek és vállalkozók, mind a kereskedők és a végfelhasználók körében.

Katalógus letöltése

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

Mind a(z) 13 találat megjelenítve