Házhozszállítás

Házhozszállítást kizárólag Magyarország és az Európai Unió területén végzünk!

A kiszállítás napját legkésőbb 24 órával a kiszállítást megelőzően egyeztetjük a Megrendelővel. A normál kiszállítás munkanapokon, 07:00-18:00 óra között történik. Szállítást egyedileg meghatározott időpontban felár ellenében vállalunk. Kiszállítás kizárólag olyan címre kérhető, amely biztonságosan és szabályosan, speciális engedélyek nélkül megközelíthető tehergépkocsival, ahol az útminőség nem veszélyezteti a gépjárművet és a szállított termékeket, valamint a parkolás megoldott.[1]

A szállítás folyamán fellépő, előre nem látható és általunk nem befolyásolható eseményekből fakadó szállítási idő meghosszabbodásért, valamint a Megrendelő a késedelmes szállítás következtében keletkezett esetleges káráért a Genime Hungary Kft nem vállal felelősséget.[2]

Megrendelő köteles gondoskodni a megrendelt termékek átvételére jogosult személy rendelkezésre állásáról a szállítási címen, valamint a megrendelt termékek teljes vételárának maradéktalan kifizetéséről legkésőbb a kiszállított termékek átadásáig. Amennyiben kiszállításkor a Megrendelő a fennmaradó vételár kifizetését vagy a termékek átvételét nem tudja ennek megfelelően biztosítani, vagy amennyiben a kiszállítási cím nem felel meg a fentieknek, úgy a termék visszaszállításra kerül, melynek költsége megegyezik a kiszállítás költségével, de minimum nettó 6.000,- Ft. Az újbóli kiszállítás csak díjazás ellenében kérhető. Kiszállításkor készpénzben vagy átutalással tudja rendezni a fennmaradó vételárat. Átutalás esetén az vételárat akkor tekintjük rendezettnek, amikor összeg a Genime Hungary Kft számláján jóváírásra kerül.

A házhozszállítás során a megrendelt termékeket a gépkocsi mellett adjuk át. A szolgáltatás nem tartalmazza a megrendelt termékek házba, vagy emeletre történő mozgatását, arról szükség szerint a Megrendelő gondoskodik.

A termék átvételekor a Megrendelő köteles megvizsgálni a termékek sérülésmentességét. Amennyiben a Megrendelő sérülést tapasztal a csomagoláson, vagy a terméken, kérheti a szállítótól jegyzőkönyv felvételét. A termék szállítótól való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum (számla, szállítólevél, átvételi elismervény) aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, a kárveszély átszáll Vevőre, ezt követően mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


[2] Ilyen előre nem látható esemény például: rendkívüli időjárási viszonyok, útlezárások, műszaki hibák, pandémia, stb.

[1] Így például forgalomtól elzárt területre, behajtási engedélyhez kötött területre, parkoló nélküli útszakaszra a kiszállítás nem kérhető.

Házhozszállítás díja

Egyszeri, maximum bruttó 1.5 tonna össztömegű áru házhozszállításának díja

  • XIX. kerület egész területén valamint a XVIII. kerület 1181-es irányítószámú részén bruttó 200.000,-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjmentes.
  • Budapest pesti oldal bruttó 15.000,- Ft
  • Budapest budai oldal bruttó 25.000,- Ft
  • Pest megye közigazgatási határain belül bruttó 35.000,- Ft
  • Pest megye közigazgatási határain kívüli címekre kérje egyedi ajánlatunkat