Szolgáltatások

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A nálunk vásárolt termékeket igény esetén kiszállítjuk. A szolgáltatásunk a XIX. kerületben és a XVIII. kerület egyes részein díjmentes! A szoláltatás pontos feltételeiről és árairól itt tájékozódhat.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Igény esetén a szükséges burkolat és segédanyag mennyiségeket kollégánk egy előre egyeztetett időpontban a helyszínen felméri, melynek során a pontos méretek és mennyiségek kiszámításán túl egyeztet az elvégezni kívánt munkákról, és kérdés vagy bizonytalanság esetén ötletekkel szolgál. A helyszíni felmérés díja Budapesten nettó 15.000.- forint, vidéki címen megbeszélés szerint. A helyszíni felmérés díja nettó 500.000.- forint feletti megrendelés esetén a megrendelés összegéből jóváírásra kerül!

SZAKEMBEREK

Nem talál megfelelő szakembert? Jó szakembert találni manapság igen nehéz. Mi évek alatt összeállítottunk a vásárlóink visszajelzései alapján egy szakember listát, így szinte minden szakmunkához tudunk ajánlani vásárlóinknak megfelelő szakembert.

CSEMPE NYOMTATÁS

Egyedi csempét szeretne, esetleg saját családi fotókkal díszített lapokkal szeretne burkolni? Megrendelésre vállaljuk egyedi képek nyomtatását bármilyen falra szánt hidegburkolatra.